Translate

Tuesday, February 5, 2013

Thank you!

Thank you for following my blog. Welcome to:
Valentina
Drora
Jaz

Välkomnar även min "hemliga" följare (utan blogger, men med blogg) =)
Sara
och mamma och pappa såklart ;)

4 comments:

 1. Du har faktiskt en hemlig följare också! Nämligen jag :) Jag kan inte följa på vanligt sätt, så min sambo har fixat så jag kan följa bloggar ändå... :)

  Förresten, på din verkstadsbild finns det en bananlåda. Har du gjort den själv? Skulle själv vilja göra en sån, vet att det finns att köpa men roligare att göra själv när det går... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag vet att min mamma och pappa också är "hemliga följare" =) Man kan ju följa bloggar utan att logga in med blogger. Jag bytte blogg bara för jag ville kunna "logga in" på andras. Men man kan ju följa via e-mail med, eller bara titta in då o då =)

   Banankartongen gjorde jag själv. Jag tog ett klistermärke från en banan o satt på en låda som jag målade. Det finns även nån länk där man kan skriva ut en scannad banankartong, men jag tyckte det var kul att rita och klistra på märken från "riktiga" bananer =)

   Delete
 2. Ah, jag sökte runt lite på facebook och hittade länken!

  Har du några fler bilder från "verkstaden" på din blogg? =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har nog aldrig hunnit lägga in bilder på det tittskåpet här. Du får kolla på Facebook, där har jag, men ska försöka lägga in här med, jag kanske ska passa på att göra det nu när du frågade =)

   Delete

Thanks for reading, I love to read your comments =)
Hannah