Translate

Sunday, March 17, 2013

Växthuset

Idag köpte vi en hel säck med träpinnar för framtida möbeltillverkning. Nu har jag ett multiverktyg och träpinnar, så nu kanske möbeltillverkningen snart är igång =)

Sen var vi hemma hos mamma med och ett av mina påbörjade tittskåp fick följa med hem. Nu ska jag greja med det lite och hitta en plats för det här hemma... Jag blev så sugen på att göra nått vår/sommar-projekt nu och att göra golv av äggkartong, så detta blir perfekt.

 Jag tror jag köpte detta på Dollarstore eller Rusta för några (minst 5) år sedan. Det är väl ett "växthus" för riktiga växter?! Men det ser ju ut som ett stort i miniatyr =)

Det är perfekt att det går att öppna och stänga i taket, så slipper dammet ta sig in.
 
Jag har börjat samla lite grejer till detta skåp, och börjat bygga en bänk, men jag får ta ut allt för att lägga "stengolv" eller "tegelgolv" av äggkartong.
 
Denna fågelholk är en före detta brosch tror jag, den är så fin, men jag fick inte till nån bra bild på den.

Räven har jag gjort i fimolera och sedan målat, ekorren är köpt och han knaprar på några frön som egentligen är kryddor. Och vaserna är pärlor (terrakottakrukorna är köpta de med). Jag hoppas kunna göra massa olika blommor till detta skåp, men de enda jag testat på hittills är väl rosor, så risken är att det blir ett växthus fyllt av bara rosor ;)

Vi får se när jag fortsätter med detta projekt, jag hoppas börja med golvet om ett par dagar =) Men jag har som vanligt tusen projekt på gång, men det är skönt att kunna göra lite olika saker.

2 comments:

  1. Nice green house! I love the little squirrel.
    Hugs, Drora

    ReplyDelete
  2. I like your new project and I'm curious to see the progress.
    Greetings, Faby

    ReplyDelete

Thanks for reading, I love to read your comments =)
Hannah