Translate

Wednesday, March 27, 2013

Stengolv

Det var svårare än jag trott att göra stengolv... Jag tänkte ha oregelbundna stenar och lägga dem på en skiva där jag lagt spackel till fogarna, men det blev inte bra. =(
Nu funderar jag på att göra ett helt nytt golv.

Kanske hade det blivit bättre om jag lagt på ett jämt lager spackel över hela pappskivan och sedan tryckt i stenarna, men efter som det torkar rätt fort så gjorde jag bara lite åt gången, och då uppstod massa håligheter som jag tänkte att jag kunde fylla igen sen... men det är svårt. Och det hela ser ju ut att ligga på grädde och inte grus, spacklet kanske är för finkornigt?!

Längst ner har jag testat att måla spacklet grått. Och tillslut tröttnade jag att hålla på med spacklet o limmade fast stenarna först och tänkte lägga in spackel efter, men hur ska jag få in det i alla små hål?!
Nä, detta var inte alls kul och inte böev det snyggt heller!

Nu funderar jag på att börja om, med rektangulära stenar som jag skär ut ur äggkartongen, såhär:
Det är lite svårt att se, men jag pillar bort ett lager äggkartong mellan "stenarna" med hjälp av kniven, så slipper man hålla på att foga.
Men jag slänger ju aldrig något och har lagt ner massa tid på det första golvet, så jag vet inte om jag ska börja på ett nytt.. Vad ska jag då göra av det första??

Jag får nog sova på saken ännu en natt...

För övrigt går det bra med mattan =) Jag börjar nästan se slutet snart.....


Ha en bra dag =) //Hannah

2 comments:

 1. I like your stone floor. THe rug is wonderful
  Greetings, Faby

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Im not satisfied with the floor yet, but I will keep working on it =)

   Delete

Thanks for reading, I love to read your comments =)
Hannah