Translate

Sunday, July 22, 2012

Doppresent - lådan

Som vanligt nu för tiden fick jag massa inspiration från facebookgruppen och kom på att jag kunde göra ett tittskåp som doppresent till min minsta lillebror.
Jag visste inte riktigt vad jag ville ha med men att det skulle innehålla någon tavla med födelsedatum och dopdatum. Som tur var så hade Panduro startat i Valbo och där hittade jag en väldigt bra ask att bygga allt i, med lock med plast"fönster".
 
 
Det kändes bäst att ha en ljusblå tapet, sådär klassiskt pojkbebisblått. Dockskåp/tittskåp anses väl lite tjejigt så jag fick ju kompensera detta med lite blått.. ;) Men detta blev ju mer en tavla än ett dockskåp, jag har limmat fast allt och man kan alltså inte leka med grejerna.. Jag tänkte att det mer ska vara en minnestavla av dopet än en leksak.
Iaf, tapeter... Jag har en snäll mamma som hämtat massa gratis tapetprover (en hel bok med prover) från färgaffären. Så jag hade lite att välja på och hittade en som passade bra som golv med. Jag hade helt glömt hur pilligt det är att tapetsera i en liten låda. Jag är inte alls nöjd, men jag hoppas man inte lägger för stor vikt vid alla skavanker..... Hittade en fin bård med som passade både tapet o golv.
 

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading, I love to read your comments =)
Hannah