Translate

Wednesday, January 30, 2013

Dagens nålfiltade..

Jag pysslar som sagt i perioder och just nu kom jag in på ull igen. Så fort lilla E sover middag springer jag iväg och pysslar =)
Idag hann jag göra klart ännu ett får, huvudet såg ni igår.
Jag älskar Fåret Shaun, så dessa påminner en del om honom =) Jag funderade på att göra en "gunghäst" av ett får, eller en "dragleksak" eller så får de helt enkelt bara vara får =)
Det vänstra fåret gjorde jag förra året och det högra idag.


Sen gjorde jag en svart katt, den har inte fått några ögon ännu, jag har bara gjort hål för dem
  

Sen gjorde jag klart en rosa nalle med, den grå gjorde jag förut
 
6 comments:

 1. Replies
  1. Thank you! I had a lot of fun doing them =)

   Delete
 2. Åh så fina får!! Jag har också funderat på att göra får men det har aldrig blivit av. Hehe man märker att många på fbgruppen blir inspirerade av varandra för det är alltid att nån har gjort en sak och sen dyker några fler upp =) Det är jätte kul att man kan inspirera varandra så. kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack =) Får passar ju till ull... ;)
   Ja, det är nästan så vi har temaveckor där ändå ibland.. ;) Kul att vi är ett gäng som kan testa på saker o inspireras av varandra.

   Delete
 3. Vilka söta får! Jag gillar dem och de verkligen påminner på Shaun. Jag köpte också ull föra sommaren för att försöka göra något liknande men det är inte lätt att göra detta, så det står fortfarrande oöppnat i en låda . Det verkar vara svårt att göra små djur i ull, men du är duktig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Mitt stod orört ett tag det med, men sen vågade jag testa och det är väldigt kul, men nålen är vass så man får passa sig lite, men testa! Du är ju så duktig med lera så du kan säkert detta med =)

   Delete

Thanks for reading, I love to read your comments =)
Hannah