Translate

Monday, April 4, 2011

Samlade "fantasy"-saker

Här kommer bilderna på grejerna jag samlat ihop hittills till mitt nya projekt.
Och en länk till ännu en duktig kvinna =) Hon gör fantastiska miniatyrböcker.

Magisk brosch
Min första inspirationskälla, som gav mig tanken till detta nya projekt, broschen.  Visst ser den lite mystisk och nästan magisk ut?! =) Jag älskar den och tänker mig att den ska ha en central plats i tittskåpet.

Bordsskiva
Bordsskivan eller knappen. Ännu ett riktigt fynd. Jag kan knappt se en knapp när jag tittar på den, det ÄR ju en bordsskiva =) Denna är jag också väldigt nöjd med (trots att det inte är jag som gjort den, bara "upptäckt" den) Önskar att jag hade fler, men jag har bara en, men den kommer bli ett perfekt bord! Hur bordsbenen/stommen ser ut hoppas jag att vi får se på bild snart =) men jag har en bild i mitt huvud hur det kommer att bli, som jag fick i en dröm. Jag drömmer ofta om saker jag ska göra, man tänker rätt bra på natten =)

"Trött" pall
Detta är lite lustigt =) Det är en pall som jag gjorde för sådär 15 år sedan, en misslyckad pall, som sjönk ihop i ugnen, jag sparade den i nån låda men visste inte vad jag skulle ha den till, men så hittade jag den hemma hos mamma för några veckor sedan och insåg att den passar perfekt här =) Får se om jag gör något med den eller om den får vara som den är =)

Bok
Jag fick den här lilla boken av pappa, precis som många andra av dessa saker. =) I verkligheten är det en litenliten bok men i miniatyrvärlden är det en stoooor bok =) Så den tycker jag passar utmärkt.

 
Handgjord bok
Denna har jag gjort av en gammal BR-reklam (en katalog som jag klippt till små böcker) Sen har jag klätt in den med svart fejkläder och satt fast två läderspännen med ett spänne utklippt av en linsförpackning, och målat ryggen med silverpenna... =) "Krukan"/pärlan på bild nr. 2 kanske också kommer med i tittskåpet på något vis.
Spindelnät
Dessa har jag knutit av vanlig sytråd. De sitter fast på en bit papp nu, precis som de satt när jag gjorde dem. Sen ska jag ta loss dem och sätta fast dem i tittskåpet, men jag tror att det är bäst att låta dem sitta kvar tills jag ska placera dem. Detta var ännu en idé jag fick på natten =)


Självlysande stjärnor
Jag har alltid gillat sånna. Dessa har suttit i mitt tak när jag var yngre. Nu tänkte jag att de kanske kan få en plats i tittskåpet.


Pärlhalvor
Dessa vet jag ännu inte vad jag ska ha dem till, men jag tyckte att de passade in här.


Glaskonst
Även denna är bara nått jag lagt till utan att riktigt veta "vad" det är.. eller ska bli, men den kanske blir någon slags tavla.


Burk/korg
En flätat burk av "marmor" (Sculpeylera) Vad den gör här vet jag inte ännu, men den kan nog få en plats senare.


Ram
När jag la ner denna ram i lådan hade jag en superbra idé, men, jag har glömt den.. Var det bara en ram till ett porträtt eller var det något visst med denna?? Det minns jag inte nu men jag hoppas att jag kommer på det snart igen..

Detta är allt jag har än så länge..

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading, I love to read your comments =)
Hannah